Можем да се обзаложим, че повечето булки харесват пухкав сняг на парцали, дори и само на снимки, но защо това да не са вашите снимки. Първоначално  създаденото студено чувство бързо ще се замести с уют и топлина! Да, точно така! Любов в снега. Да се сещате за нещо по-романтично? Въпреки че в началото, може да имате няколко мразовити минутки, те бързо ще се стопят, както падащите снежинки по лицата. И наистина, ще си заслужава! Зимата Ви дава цялата си прелест, за да направим вашите сватбени снимки и видео – Фантастични! Това е сезонът, който предлага изобилие от великолепни и ествествени фонове! Не го пропускайте! Възползвайте се!

  • Съвет за Булките: помислите да вземете със себе си пухкава бяла наметка, уютен шал или дори удобни ботуши, с които ще изглеждате още по-прекрасна!

Не се притеснявайте за сватбената си рокля. В крайна сметка снегът е просто замръзнала вода, така че няма да нанеси никакви вреди на роклята. Потопете се в топлата прегръдка на любимия човек, създайте и изживейте вашия миг! Има ли нещо по-красиво от снежната целувка и учестения пулс на две влюбени души?! Само оставете чувствата си, да водят. Представете си природа, снежинки, внушителни ледове и Вие двамата – там, сред тази, спираща дъха гледка. И точно тази приказна обстановка, Ви принадлежи! Сватбените снимки и видео се превръщат от незабравим спомен, във вълшебна приказка! В галерия може да разгледате следсватбени фотосесии, които са заснети през зимата. Ще видите емоцията във сватбено видео и снимки, на фона на зимната приказка в полите на Витоша.